You cannot sign up anymore for this webinar

Giro d'Italia: gratis kennismakingsles Italiaanse wijnen

Maak kennis met wijnland Italië vanuit je luie stoel of op de bank met je laptop op schoot, een mooi glas Italiaanse wijn erbij en het is een kwestie van inloggen (je hoeft niets te downloaden ofzo). Je leert meer over de belangrijkste wijnen/druiven en gebieden.Waarom Italiaanse wijnen? Als je nieuwsgierig bent aangelegd, houdt van afwisseling, verscheidenheid en originaliteit dan is Italië je wijnland.
Er is een zee aan verschillende wijndruiven, de regelmatig voor komenden zijn er al meer dan 350! Mijn ontdekkingstocht begon ruim 20 jaar geleden en duurt nog steeds voort. In 2014 zelfs leidend tot een rondreis van 8 maanden door het hele land om alle belangrijke wijngebieden te bezoeken! Ik neem je graag mee op virtuele reis door de laars waar we stilstaan bij drie verschillende witte en drie rode wijnen.
Deze les is uiteraard slechts een introductie...
Presentatie door
Josje van Oostrom

Woonachtig aan de kust van Liguria, eigenaresse van Profondo Reizen alweer 10 jaar, inmiddels onder nieuwe naam Divino Natura , gespecialiseerd in Italiaanse wijn - educatie & inspiratie (en wijn en gastronomiereizen naar Italia). Met grote voorliefde voor biologische, biodynamische en natuurlijke wijnen.
Italiaans sommelier AIS
Zie ook: www.divinonatura.com

Deel dit webinar
powered by WebinarGeek